Invensol SAM
Jelentések

Ma már nem elegendő csupán gyűjteni az adatokat. Folyamatos nyomonkövetésre, elemzésre és a változásokra való rugalmas reakcióra van szükség.

Ehhez nyújt segítséget a SAM elemzői modulja, ami segít megérteni a vállalaton belüli folyamatokat és az adatvezérelt döntéshozást.

A SAM bevezetésével,
értékes információkat kaphatsz ...

az alkalmazottak viselkedéséről, munkahelyi preferenciáikról

Nyomon követheted napi menetrendjüket, az asztalfoglalásokkal kapcsolatos preferenciájukat, hányszor választják az otthoni munkát vagy a távmunkát, hányszor mennek üzleti útra vagy betegszabadságra.

Maintenance Tickets app icon

irodaépületről és annak karbantartásáról

Megtudhatod, hogy mik voltak az épületben leggyakrabban előforduló hibák, havonta/évente hány hibajegyet nyitottak, a különböző részlegek vagy emeletek szerint, illetve milyen gyorsan lettek javítva ezek a hibák.

teamareas

a különböző csapatterületek kihasználtságáról

Rugalmasan megtervezheted az egyes szervezeti egységek ülőhelyét, illetve rugalmasan mozgathatod őket az irodaterületen belül. Az elemzések alapján bővítheted vagy csökkentheted a csapatok méretét.

Asset Manager app icon

a vállalati eszközök kihasználtságáról

Könnyedén áttekintheted a vállalati eszközök listáját, beleértve a bútorokat, az autóparkot, az informatikai eszközöket, hozzárendelheted őket az alkalmazottakhoz, és nyomon követheted karbantartásukat.

Meeting Room Booking

a tárgyalók kihasználtságáról

Megtekintheted, melyik tárgyalóterem a legnépszerűbb, általában hány ember foglalja le őket, vagy péládul melyek azok a berendezések, amelyeket rendszeresen használnak egy értekezlet során.

occupancy of parking space

a parkolóhelyek kihasználtságáról

Optimalizáld irodatered a SAM alkalmazással!

Az irodaterület bővítése drága és időigényes folyamat.

Tapasztalataink szerint az irodaterület-kihasználás a hagyományos 'fix' munkaállomásokon (1 asztal / 1 dolgozó) a szokásos munkaidőben az irodaterület 60% -a, vagyis 40%-a szinte mindig üres. A kihasználtsági adatok az eltéréseket is mutatják a különböző napszakok között.

A mai dinamikusan fejlődő vállalatoknál fokozatosan nő az irodai alkalmazottak száma. További irodahelyiségek építése vagy bérbeadása helyett egy új trend mutatkozik: az agilis munkavégzés, illetve rugalmas asztalfoglalás.

A SAM agilis munkavégzésre való felhasználása arról szól, hogy miként növelhető az alkalmazottak száma irodabővítés vagy akár az irodaterület csökkentése nélkül.

  • Hagyományos irodákban

  • Agilisan működő irodákban

Átlagos kihasználtság

SAM Booking for mobile Dashboard
Occupancy heatmap Visualizing data

Kihasználtság jelzése vizuálisan

A kihasználtsági hőtérkép funkciót azért fejlesztettük ki, hogy a felhasználók megtalálják a legmegfelelőbb munkaállomást, és megtudhassák, hogyan használják nap mint nap az irodaterüket.

Úgy érzed, elvesztél a proptech hírek és irodatrendek között?
Ne aggódj, mi tájékoztatunk a legfontosabb hírekről, ha feliratkozol itt:
Érvényes.
Kérjük, töltsd ki ezt a mezőt!
Kérjük, töltsd ki ezt a mezőt!

Partnereink

Vodafone logo Dome Facility Services Group logo Haas & Schmidt Lighting logo Irodakereso.hu logo Kinnarps logo Tungsram smart solutions logo Bitrise logo Daikin logo Semcon logo Intrum logo Nestle logo Grundfos logo Hydro logo