Invensol SAM
Irányítópult

A SAM minden modulja gyűjt adatokat, amelyekből részletes riportokat generál. Ezek a jelentések nagymértékben hozzájárulnak a szervezeti folyamatok megértéséhez.

A SAM minden modulja gyűjt adatokat, amelyekből részletes riportokat generál. Ezek a jelentések nagymértékben hozzájárulnak a szervezeti folyamatok megértéséhez. Teljes mértékben személyre szabható, az ügyféltől függ, milyen mérőszámokat mérjen a rendszer. A kimutatások és diagramok egyetlen kattintással letölthetők a feldolgozott adatokból, vagy beállíthatók automatikus riportok is (pl. Havi jelentések).

Irányítópult

Egy hatékony ingatlankezelő rendszer tervezéshez és kivitelezéshez, a létesítménykezelés működésének és költségeinek optimalizálása érdekében.

Ez a modul lehetővé teszi az ingatlanportfolió elemzésének teljes ellenőrzését. A valós idejű adatok és a tényleges eredmények segítenek megelőzni, nyomon követni és megtervezni a jövőbeli irányelveket akár mindegyik céges helyszínen.

Könnyedén összehasonlíthatod a lokációk közötti eredményeket, rögzítheted a költségeket (pl.: rezsi/bérleti díjak), kihasználtsági adatokat a személyreszabható felületünkön keresztül.

SAM Poperty dashboard
Invensol SAM Dashboard and analytics
Funkciók
  • Munkaállomások, kihasználtsági ráta összehasonlítása (m2/munkaállomás, ktg/munkaállomás/év stb.)
  • Üzemeltetési költségek összehasonlítása (opex, opex project díj, teljes költség, Variance vs GFO, ktg/ munkaállomás, ktg/ m2)
  • költségmegosztás a business unitok között
  • lízing adatok
  • pénzügyi adatok
  • különböző lokációk elérhetőségei
  • ranglista a lokációk között méret, költség, dolgozói elégedettség szerint
Úgy érzed, elvesztél a proptech hírek és irodatrendek között?
Ne aggódj, mi tájékoztatunk a legfontosabb hírekről, ha feliratkozol itt:
Érvényes.
Kérjük, töltsd ki ezt a mezőt!
Kérjük, töltsd ki ezt a mezőt!

Partnereink

Vodafone logo Dome Facility Services Group logo Haas & Schmidt Lighting logo Irodakereso.hu logo Kinnarps logo Tungsram smart solutions logo Bitrise logo Daikin logo Semcon logo Intrum logo Nestle logo Grundfos logo Hydro logo