Invensol SAM
Irodatér-foglalás

SAM Desk Booking icon

Asztalfoglalás

Találd meg kedvenc munkaállomásodat az irodában, legyen az egy csendes sarokban vagy az irodatér nyüzsgő központjában.

Részletek
SAM Meeting Room Booking icon

Tárgyalófoglalás

A tárgyalótermek beosztása sosem volt még ilyen egyszerű! Nézz körbe az irodában virtuálisan és válaszd ki a Neked tetsző helyszínt!

Részletek
SAM Parking Space Booking icon

Parkolófoglalás

Itt az idő, hogy hasznosítsd a parkolót és betöltsed az üres helyeket is! Maximalizáld a rendelkezésre álló tér kihasználtságát!

Részletek
SAM Remote Work icon

Távmunkakezelés

Az agilis munkakörülmények választási lehetőséget kínálnak a dolgozók számára, hogy hol szeretnék végezni a napi tevékenységüket.

Részletek

Asztalfoglalás

Tedd meg az első lépést a rugalmas munkakörnyezet kialakítása felé és kínálj a dolgozói igényeknek megfelelő munkaállomásokat!

Screenshot of SAM Desk Booking module Floorplan page on iPhone

Az elmúlt években fokozatosan nőtt a távmunkában dolgozók száma, aminek következtében az emberek megtanultak a tradicionális irodakörnyezeten kívűl is teljesíteni feladataikat. Egyre növekvő igény mutatkozik a rugalmas irodai megoldásokra, amik lehetővé teszik az igény szerinti, nem pedig a hagyományos, folyamatosan lefoglalt munkaállomások elérését.

A rugalmas iroda segít csökkenteni a vállalat számára szükséges fizikai teret, illetve a fenntartási költséget, miközben pontosan annyi irodateret kínál, amennyi szükséges.

"Mi történik, ha valaki nem tud leülni az irodában, mert nem áll rendelkezésre elegendő asztal?"

Hasonló kérdések merülhetnek fel az agilis vagy intelligens iroda bemutatásakor. Annak érdekében, hogy elkerüljük az említett szituációt, az Invensol létrehozta az agilis iroda bevezetését támogató SAM (Space & Asset Management System) szoftverszolgáltatást.

Screenshot of SAM Desk and Parking Space Booking Floorplan and Calendar viwe on laptop

Az asztalfoglaló modul néhány funkciója

  • Home office és szabadnapok rögzítése
  • Irodatér foglaltságának áttekintése naptár nézetben, illetve alaprajzon
  • Információ lekérése a csapattagok elérhetőségéről a “My Team Áttekintő” menüpontban
  • Információ lekérése a csapattagok elérhetőségéről a “My Team Áttekintő” menüpontban
Happy coworkers in the office

Kollégakereső

Egy irodaépületben gyakran nehézséget okoz megtalálni a kollégákat, kiváltképp rugalmas asztalfoglalás esetén. A dolgozók naponta rengeteg időt töltenek azzal, hogy megtalálják munkatársukat.

A SAM elérhetőség, pozíció, és helyfoglalás alapján, az alaprajzon vizuálisan feltüntetve segít megtalálni azt a személyt, akit keresünk.

Kedvenc kollégák hozzáadásával létrehozható külön csoport is, ezáltal könnyedén megtalálhatják egymást a csapattagok is.

Fedezd fel a SAM Booking appot
telefonodon is!

Asztalfoglaló alkalmazásunk számtalan eszközön elérhető. Töltsd le még ma!
Download SAM Desk Booking on the Google Play
Download SAM Desk Booking on the App Store
Businessman watching SAM Booking App on his mobile phone

Irodai kilátás

Nézz körül az irodatérben virtuálisan!

A 360 panoráma technológiának köszönhetően az egész teret felfedezheted online: egyszerűen ellenőrizheted a munkaállomás helyét, a tárgyaló kialakítását, kapacitását vagy felszereltségét!

A SAM Office View sokkal több, mint egy 3D-s modell. All-in-one digitális megoldás ingatlanok vizualizációjához, közvetlenül a webböngészőből elérve. Beágyazott WebGL-lejátszónkkal egyszerűen bevonhatóak a 3D-s tartalmak a webhelyen vagy az alkalmazásokban. Kiegészítve a nyomtatásra kész 4K-s fényképekkel, és a 3D-s bemutatóval olyan érzésed lesz, mintha valóban ott lennél a helyszínen.

Woman working on her laptop and drinking coffee at home
Working anywhere

Élvezd ki a rugalmas munkavégzés előnyeit és dolgozz bárhonnan!

Otthoni munkavégzés

Az agilis munkavégzés esetén az alkalmazottak munkaidejük egy részében (hetente pár napot) az irodán kívül dolgoznak. A munkavégzés ma már bárhol lehetséges: az irodában, kávézóban, a strandon vagy otthoni környezetben.

Az iroda a rendelkezésre álló munkaállomásainál akár több alkalmazottat is befogadhat.

A Távmunkakezelő funkció segítségével könnyedén áttekinthető a saját havi irodai helyfoglalásunk, illetve a kollégáké is. Home office-tól kezdve a szabadnapokig rögzíthető minden fontos információ: pl ha kedd reggel az irodából, szerda délután viszont a helyi parkban szeretnél dolgozni a projektjeiden. Amennyiben csoportvezető vagy, ezen a felületen tudod nyomon követni csapattagjaid aktuális elérhetőségét.

Tárgyalófoglalás

Egy átlátható és hatékony megoldás tárgyalások szervezéséhez

SAM Meeting room booking screenshot on iPad

Legyen szó egy gyors megbeszélésről a kollégákkal vagy a heti csapatmeetingről, foglalj tárgyalót egyetlen alkalmazással, könnyedén.

A SAM Tárgyalófoglaló egy hatékony eszköz a konferenciatermek, előadói terek foglalására.
  • Válassz alaprajz vagy naptár nézet közül!
  • Nézd meg a foglaltságot és foglald le a számodra szimpatikus tárgyalót!
  • Nézd át és szerkeszd meglévő foglalásaidat!
  • Igényektől függően válaszd ki a megfelelő méretű, felszereltségű tárgyalót (projektor, catering stb.)!
  • Mentsd el a kedvenc tárgyalótípusodat!

Interaktív kijelzők tárgyalókhoz

Átfogó képet kaphatsz a tárgyalótermek aktuális állapotáról, foglaltságáról, a napi meetingek beosztásáról a tárgyalók mellett elhelyezett SAM kijelzőkön keresztül.

A SAM segítségével spontán foglalhatsz helyet a kijelzőn keresztül, ellenőrizheted a terem foglaltságát, megerősítheted foglalásod, így összeségében javítható a tárgyaló kihasználtsága. Elkerülheted a foglalással kapcsolatos problémákat, például ha a résztvevők nem jelennek meg, egy meghatározott idő után a tárgyaló foglalása automatikusan frissül és újra elérhetővé válik.

conference room and meeting booking

Parkolófoglalás

Adatalapú parkoláskezelő szoftverünk lehetővé teszi az ingatlankezelők számára a meglévő parkolóhelyek optimalizálását és maximális kihasználását.

A parkolóhelyek hiánya és alternatív mobilitási megoldások megtalálása valódi problémát jelentenek a parkoláskezelésben.

A SAM alkalmazás lehetővé teszi a be- és kilépések nyomon követését, az aktuális foglaltság és az előrejelzett igény megtekintését. Valós idejű elemzések által teljeskörű képet kaphatunk, hogy pontosan mi történik az épületben, ezáltal maximalizálhatjuk a kihasználtságot is.

WMi több! Tedd hozzáférhetővé a parkolóhelyeket külső felhasználók számára is! A szolgáltatás maximálisan a Te igényedhez igazodik, a döntés csak a Tiéd, hogy kihasználod-e!

Download SAM Desk Booking on the Google Play
Download SAM Desk Booking on the App Store
Parking garage
Car parking

Foglalj helyet előre bárhonnan, a mobilalkalmazáson vagy az asztali számítógépen keresztül!

Úgy érzed, elvesztél a proptech hírek és irodatrendek között?
Ne aggódj, mi tájékoztatunk a legfontosabb hírekről, ha feliratkozol itt:
Érvényes.
Kérjük, töltsd ki ezt a mezőt!
Kérjük, töltsd ki ezt a mezőt!

Partnereink

Vodafone logo Dome Facility Services Group logo Haas & Schmidt Lighting logo Irodakereso.hu logo Kinnarps logo Tungsram smart solutions logo Bitrise logo Daikin logo Semcon logo Intrum logo Nestle logo Grundfos logo Hydro logo