Invensol SAM
Jelentések

Adatalapú döntéshozás az irodában

A SAM minden modulja gyűjt adatokat, amelyekből részletes riportokat generál. Ezek a jelentések nagymértékben hozzájárulnak a szervezeti folyamatok megértéséhez. Teljes mértékben személyre szabható, az ügyféltől függ, milyen mérőszámokat mérjen a rendszer. A kimutatások és diagramok egyetlen kattintással letölthetők a feldolgozott adatokból, vagy beállíthatók automatikus riportok is (pl. Havi jelentések).

Covid-biztos irodatér és távolságtartás New

Egy esetleges fertőzés során elengedhetetlen, hogy minél gyorsabban azonosítsuk az érintett személyeket a szervezetben, és ellenőrizzük az ülőhelyüket, hogy megtudjuk, kik lehetnek potenciális fertőzött személyek.

Külön jelentést tettünk közzé a SAM-ben, amely lehetővé teszi a név és az időtartam szerinti szűrést, és megmutatja az alkalmazott szomszédságában ülőket az iroda területén.

Ezzel a jelentéssel a lehető leghamarabb azonosíthatóak az érintett személyek. A rendszer létrehoz egy listát, amelyet az alkalmazottak közötti távolsággal súlyoznak, jelezve, hogy az alkalmazottak milyen gyakran foglaltak asztalt a fertőzött személy szomszédságában.

Coworker infection
Desk guard system for social distancing

Emellett hozzáadtunk egy algoritmust a rendszerhez, amely minden második helyet (a felhasználó preferenciái alapján) automatikusan lefoglalja, a távolságtartás és a kollégák közötti fizikai érintkezés minimalizálása érdekében.

Szenzoradatok megjelenítése

A foglaltságérzékelő szenzorok és az általuk generált riportok lehetővé teszik a vállalatok számára a működési költségek megtakarítását, a munkaterület-használat optimalizálását és az alkalmazottak munkahelyi élményének javítását.

Ezek az eszközök segítenek elemezni az épület és az irodaterületek kihasználtságát.

Az érzékelők az iroda különböző területeit monitorozhatják: a munkaállomásokat, a tárgyalókat vagy akár a parkolókat.

Parking sensor for SAM at a parking garage

Hogyan működik?

Adatrögzítés módja

Az érzékelők észlelik a parkoló járműveket, és eszerint jelzik a foglalt vagy üres állapotot. Az állapotinformáció rádiós kapcsolaton keresztül kerül továbbításra a hub felé. A hub ezeket az információkat több érzékelőből gyűjti össze, és az Ethernet hálózaton keresztül továbbítja a felhőbe.

Elhelyezés

Az érzékelők olyan kicsik, hogy diszkréten elhelyezhetők a parkoló talaján, és nem zavarják az alkalmazottakat. Továbbá ellenállnak a mechanikai hatásoknak is.

Installáció

Mivel az érzékelők vezeték nélküliek, a telepítési és karbantartási költségek minimálisak. Az ügyfél eldöntheti, hogy ideiglenesen vagy véglegesen szeretné-e alkalmazni az érzékelőket.

Anonimitás

A parkoló foglalásakor a rendszer nem rögzít személyes adatokat, csupán az általános használatot mutatja meg, garantálva a GDPR előírásokat.

Áramellátás

Alacsony energiafogyasztásra vannak optimalizálva, minden érzékelő beépített akkumulátorral rendelkezik (az akkumulátor élettartama legfeljebb 10 év).

Felhőalapú riportok

A SAM az API-n keresztül szerzi be az adatokat, és megjeleníti azokat az alaprajzon. A parkolási információkat a felhő tárolja (Amazon Web Services), ezáltal mindig naprakészek. A foglaltsági adatok valós időben követhetők, vagy letölthetők a múltra vonatkozóan is.

Miért érdemes foglaltságérzékelőket használni?

  • Könnyen átláthatóvá válik az épületek, irodaterek, a tárgyalók és munkaállomások kihasználtsága az egyes helyszíneken és csapatokban.
  • Segítségükkel adatvezérelt javaslatokat lehet meghatározni a munkaterületek optimalizálására.
  • Alkalmazásukkal támogatható a tevékenységalapú és agilis munkamódszerek.
  • Hatékonyan menedzselhetők a rendelkezésre álló helyek és csökkenthetők az üzemeltetési költségek.
  • Minimalizálható a manuális felmérések száma és a pontatlanságból származó hibák.
  • Letölthető a havi parkolási történet: a rendszer jelentést készít az előző hónap parkolási adatai alapján.
Parking sensor for SAM at a parking garage
Úgy érzed, elvesztél a proptech hírek és irodatrendek között?
Ne aggódj, mi tájékoztatunk a legfontosabb hírekről, ha feliratkozol itt:
Érvényes.
Kérjük, töltsd ki ezt a mezőt!
Kérjük, töltsd ki ezt a mezőt!

Partnereink

Vodafone logo Dome Facility Services Group logo Haas & Schmidt Lighting logo Irodakereso.hu logo Kinnarps logo Tungsram smart solutions logo Bitrise logo Daikin logo Semcon logo Intrum logo Nestle logo Grundfos logo Hydro logo